Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: coolwater and embed videos bug

  1. #1
    Casual Pligger dadaas's Avatar
    Joined
    Sep 2007
    Posts
    66

    coolwater and embed videos bug

    Hi
    My videos wont show after i change template from yget to coolwater.
    Its obvious that some code is missing or something in new template.

    I could find my self what code is missing but i dont know where to find what codes got inserted when installign embed videos mod, since thers no info for that, nowhere around.

    please help me, check my embed videos:
    VLD / Published News / Own cool videos
    not showing.

  2. #2
    Constant Pligger tbones's Avatar
    Joined
    Apr 2007
    Posts
    1,042
    Have you added something like <myspace>25336566</myspace> to your description?

    What is your version? Please check whether this revision is incorporated in yours: SourceForge.net Repository - [pligg] Revision 1184

  3. #3
    Casual Pligger dadaas's Avatar
    Joined
    Sep 2007
    Posts
    66
    im 9.9.0
    Whats revision and how can i check that?

  4. #4
    Constant Pligger tbones's Avatar
    Joined
    Apr 2007
    Posts
    1,042
    Find the files stated there in your installation, click on "text changed" at the SVN and compare them.

  5. #5
    Casual Pligger dadaas's Avatar
    Joined
    Sep 2007
    Posts
    66
    ok well i need more info about what your telling me.

    I found that files but im not sure what to change to what?

  6. #6
    Constant Pligger tbones's Avatar
    Joined
    Apr 2007
    Posts
    1,042
    Here&#180;s the original thread to get the context: http://forums.pligg.com/bug-report/7...-template.html

  7. #7
    Banned pliggedit's Avatar
    Joined
    Dec 2007
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by dadaas View Post
    Hi
    My videos wont show after i change template from yget to coolwater.
    Its obvious that some code is missing or something in new template.

    I could find my self what code is missing but i don't know where to find what codes got inserted when installing embed videos mod, since there's no info for that, nowhere around.

    please help me, check my embed videos:
    VLD / Published News / Own cool videos
    not showing.
    Hii dadaas,

    I checked our template for you and the embeded videos work fine.

    CoolWater.embeded.jpg

    As you can see the template is fine with Embeded Videos and pligg v9.9.0. Also 99&#37; of your videos are from unsupported sites? which the video module wont display. You have a meta cafe video and contrary to the statement in your first post that doesn't show in your YGET template either.

    COOLEST ILLUSIONS 3! With Sound And FX! / VLD

    VLD / Change Template

    In future i would try reading a modules documentation :no:

    Try this below.
    http://forums.pligg.com/bug-report/1...scription.html

    Hope that helps ya kkiale:

  8. #8
    Casual Pligger dadaas's Avatar
    Joined
    Sep 2007
    Posts
    66
    Mypsace videos are not allowed to be embed or they are deleted, i added youtube and it works, so thanks for repositoring, now i elarn mroe about pligg...

  9. #9
    Banned pliggedit's Avatar
    Joined
    Dec 2007
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by dadaas View Post
    Mypsace videos are not allowed to be embed or they are deleted, i added youtube and it works, so thanks for repositoring, now i elarn mroe about pligg...
    Cool m8 glad you got it workong few:

  10. #10
    Casual Pligger dadaas's Avatar
    Joined
    Sep 2007
    Posts
    66
    well by it was visible for few days and now again is not visivle and i tryed different companyes, youtube, metacafe, googlevideo, myspace, ...
    not one video is shown...
    I know metacafe allows embed videos...
    anyway can someone give me modification info what embed video module have change, maybe there is some code mising in enw tempalte...

    Video is added, but its not visible after submit, its like maybe its too big to fit inside or soemthign, how to fix that?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Embed Videos v 0.51 Issue
    By bigjuice in forum Questions & Comments
    Replies: 8
    Last Post: 10-08-2008, 02:54 PM
  2. Embed Videos in Comments
    By cnorris23 in forum Questions & Comments
    Replies: 3
    Last Post: 01-27-2008, 03:17 PM
  3. Embed Videos Help
    By slimvinnieb86 in forum Questions & Comments
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2007, 11:10 AM
  4. Help Please Embed Videos
    By channelztv in forum Questions & Comments
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2007, 08:10 AM
  5. Embed Videos Help-Me
    By brasilsource in forum Questions & Comments
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2007, 12:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •